Whole30

LilySlim Weight loss tickers

torsdag 22 mars 2012

Att hinna

allt man vill och ska kan vara svårt ibland.

Jobbet kommer ofta lite "ivägen" men nu har jag lärt mig tillräckligt mycket att jag får sitta själv ibland och då kan man använda rasterna till att skriva lite här.

Har det hänt något på sista tiden då?
Ja, min älskade syster har fyllt år, jag har varit kattvakt, jag har jobbat, jag har lagat mängder med mat och lagt i frysen.
Mycket mer har jag nog inte hunnit med ;-)

Nu ska jag se till att jobba lite till.
Efter det ska jag jobba en stund till, ja en ganska lång stund faktiskt. Jag slutar inte förrän kl 21 och efter det ska man ju göra allt efterarbete och så har jag 35 minuter hem med bilen. Det gör att jag faktiskt är hemma i tid för att gå och lägga mig ;-)Kram till alla som behöver mer tid ;-)

2 kommentarer:

 1. Sv; Stop nu, Majja!
  Inteska du känna dej lat, du ska ju känna "kan hon, så kan jag":O)
  Tack för peppet!
  kramiz

  SvaraRadera
 2. Fördelen med att jobba deltid är att man även får mer "egen" tid, men det känns ändå som om man skulle vilja att dygnet hade en timme till, som man kan ägna åt bloggen.
  Svar: Jag prioriterar alltid WF eftersom mobilen alltid är nära till hands, och även när jag jobbar så brukar jag hinna ta några ord vid fikapauser och lunchraster.
  Blir irriterad på mig själv när jag missköter bloggandet eftersom jag ju bloggat i stort sett varje dag sen jag började med Dukan, men bara förkylningen ger med sig så kommer jag säkert att bli aktiv igen.

  Kram

  SvaraRadera