Whole30

LilySlim Weight loss tickers

tisdag 12 april 2011

Viktminskningsfasen dag 66

Ja, då var man alltså anmäld till Vårruset!
Jag har funderat på detta ett tag och till och med frågat döttrar och några andra om vi inte skulle ta och slå slag i saken och anmäla oss i år. De var nog ganska intresserade men de är så mycket yngre och piggare plus att de är sådana där som är ute och springer. Alltså helt enkelt för bra för mig. Så jag frågade systern om hon kunde tänka sig att med mig och hon hoppade genast på och anmälde oss. Äntligen är det bestämt!

Har åkt på yngste sonens förkylning och har varit helt under isen idag. Sonen är däremot friskare så förhoppningsvis går det här över innan helgen. Jag vill greja lite i trädgården.

Förra året fick jag några pallkragar av en svärson och de bestämde jag att ha i trädgården. En del (läs maken) tyckte att det var heltokigt men jag tycker att de är perfekta att plantera i. Man kan sitta på kanten och rensa och det gillar jag. I går fick jag hem Blomsterlandets reklamblad och där kunde man köpa små pallkragar att ha i trädgården!!! Kanske kan fixa några till framsidan också :-)

Morgonen började lite snurrigt. Först knäckte jag två ägg när jag skulle göra min galett. Ok...man kan alltid göra två men jag ville bara ha en! Sedan satte jag locket till tekannan på min kopp och brände mig så klart när jag skulle ta av det igen. Sedan gick jag här och väntade på att äggen skulle bli klara men efter en kvart kom jag på att jag nog hade glömt sätta i kontakten.

Nåväl, till slut fick jag ägg och galett i varje fall. Till lunch åt jag kycklingfilé med tzatziki till och det mättade en lång stund men när jag är febrig så är jag alltid hungrig. Gick och inventerade kylskåpet och det fick bli minikeso med lite kalkonskivor till mellanmål. Till middag gjorde jag grytbitar och till det åt jag lite till av tzatziki.
Jag stinker alltså vitlök just nu så det är tur att maken inte har ont av den lukten. Hade varit jobbigt att klara sig utan godnattpuss.

I kväll blir det inga kramar till någon. Tänk om jag smittar ner någon via datorn. Jag har läst att datorvirus är så smittsamt ;-)

2 kommentarer:

 1. Kul med vårruset, att bara deltaga utan andra ambitioner än att ta sig fram.
  Sv: Själv har jag hittills bara antydan till vingar, men kalkonhalsen syns tydligt och risken finns att man får taxöron snart.
  Det enda tråkiga med att gå ner i vikt.

  SvaraRadera
 2. Känns som en "Nu är mitt liv annorlunda"-start med Vårruset. Bara att genomföra det är en bragd om man går tillbaka bara ett par månader.

  Taxöron fixar man med inlägg och kalkonhals med sjalar ;-)

  SvaraRadera