Whole30

LilySlim Weight loss tickers

lördag 28 maj 2011

Viktminskningsfasen dag 112

Det har varit en varierad lördag måste jag säga. Både dietmässigt och vädermässigt.
Det har varit vårmarknad hos oss idag och det förpliktar :-)
Det finns människor man bara träffar på marknaderna och aldrig annars så man undrar ju alltid hur folk har det och om barnen har vuxit sen sist...Barnen har vuxit!!!

Mötte en av äldste sonens gamla lekkamrat och han var ju en vuxen man idag. Jag blev lite full i skratt för som jag minns honom så var han en tvärhand hög och lite busig. Nu var han riktigt lång och lugn. Man ser nog inte riktigt att ens egna ungar växer upp men idag fick jag mig en tankeställare. Jag har inte bara stora barn utan vuxna barn. Jag vet att de har varit det länge men idag var det så himla tydligt. Kul var det i alla fall att han hejade.

Maken har en tävling den här helgen så min goa kompis gick med mig fram till marknaden. Vi hade en skön promenad men hittade inget som vi ville ha.Vädermässigt var det en sådär dag. Molnigt och blåsigt men det var uppehåll hela tiden så vi slapp bli våta.


Mathållningen är väl inte så mycket att skryta om. Lördag innebär ju ägg och bacon så det var givet och inga problem men så var det då marknad och med en gång jag kom fram så kände jag den ljuvliga doften av varma, flottiga, sockriga flottyrmunkar. Jag åt en och den var god. Yngste sonen tog ett bett och konstaterade att den till och med smakade farligt ;-D Jag höll givetvis med honom men det hindrade mig inte. Till middag blev det mer Dukanriktigt med nötfärsbiffar och stekt vitkål. Det smakade egentligen mycket bättre än munken :-)

Motionen idag fick bli marknadspromenaden plus lite tvättstugeplock.

I kväll känner jag mig extra glad så då får alla en kram.

3 kommentarer:

 1. Jag kände med doften av munkar idag! Det var så gott! Fast jag åt inga. De är ju inte alls så goda, egentligen ;)

  Kul med vårmarknad :)

  SvaraRadera
 2. Den var jättegod men jag har haft ont i magen hela natten :-(

  SvaraRadera
 3. Oh.. Ja, det var ju inte så roligt..

  SvaraRadera