Whole30

LilySlim Weight loss tickers

fredag 29 juli 2011

Viktminskningsfasen dag 174

Jag har i varje fall inte suttit och vilat min arm idag :-)

Jag började morgonen med ägg och galett. Maken var tvungen att åka till jobbet en stund så jag tyckte att det kanske var bäst att börja med städningen...i varje fall lite grann. Yngste sonen har suttit uppe hela natten och spelat dataspel så det gällde att tajma in dammsugningen medan han fortfarande var vaken. Han kan bli lite irriterad om jag dammsuger precis när han har somnat :-)

Jag gick i gång så smått och hann både att damma och dammsuga hela övervåningen innan maken kom hem igen. Vi tyckte att det var dags för lunch så jag stekte lite ägg och potatis till oss. Så gick då gubben ut och fortsatte gjuta och jag fick tvättat golven och därefter fixade jag lite i tvättstugan.

När han väl var klar var det dags för middag och vi slarvade :-(
Bakad potatis och tonfisk till det. Himlans var gott det var. Men potatisarna har helt klart börjat tappa smaken nu så det kommer att bli lätt att skippa dem nästa vecka.

I dag hade jag i varje fall gjort mig förtjänt av att sjunka ner i soffan och se en film. Vi såg "Rite" med Anthony Hopkins. Han är så himla bra skådespelare och filmen var helt ok den med men i morgon vill jag se något bättre.

Nu tänkte jag gå och måla på tånaglarna lite så att de inte ser helt förskräckliga ut i sandaler. Vad skönt det är att kunna göra det utan att det känns som jag ska kvävas :-).

Kram till alla som längtar efter en riktigt bra film.

4 kommentarer:

 1. har sett the rite och ja de var bra men the tourist tycker jag du ska se om du inté sett den eller det vackraste en svensk film

  SvaraRadera
 2. Såg Truman show igår, hade sett slutet förut, men nu såg jag hela. Intressant film tyckte jag, men man kan inte ha för stora krav i stugan, vi har ju bara 4 kanaler att välja på.

  SvaraRadera
 3. Då blir det Tourist nästa gång för Truman såg jag för inte så länge sedan.

  SvaraRadera
 4. Ni verkar se mycket film, det tycker jag är roligt! Brukar du se några serier också?
  När jag träffade sambon så såg jag knappt på serier eller filmer, men hans intresse blev mitt intresse och nu ser vi lite allt möjligt:) Det innebär dock inte att vi ständigt ser på tv/film/serier..hehe.

  Anthony Hopkins är en jättebra skådespelare, men jag måste nog säga att jag inte blev överförtjust i "The Rite".

  Har ni sett filmen "Inception"? Den tycker jag är bra, men man ska nog inte vara för trött när man ser den. Även "The man from Earth" (tror den heter så) är väldigt bra. Den sistnämnda utspelar sig i ett vardagsrum, låter inte så kul men den är intressant. Dock ingen "actionrulle" direkt, men tänkvärd!

  En film som etsade sig fast i mitt huvud och som jag grät floder till (TVÅ gånger) är "Hatchiko". Sett den?

  Ltie filmtips från mig!

  Hoppas allt är fint och tack för pepp!

  SvaraRadera