Whole30

LilySlim Weight loss tickers

lördag 13 augusti 2011

Viktminskningsfasen dag 189 och Dag 6 på Utmaningen

I dag sköter jag marktjänsten. Maken har en god vän som är här och sliter med hans utomhusprojekt och med min vanliga tur så är han så klart välvilligt inställda till Dukan :-) Jag har alltså gjort massor med mat till mig själv och så får de komma in och äta resterna när de är hungriga ;-)

Helg betyder ägg och kalkonbacon till frukost. Vi kom inte upp riktigt så tidigt som vi tänkt så maken fick det lite stressigt men det är hans projekt och jag behöver inte stressa alls ;-)

Till lunch fick de lax, ägg,  romröra, Dukanmajonäs, sallad och tomat. Det tror jag de blev mätta på  :-)
Sedan hade jag tid att umgås lite mer med pojkarna...annars var de väl egentligen makens hantlangare men jag fick låna lite ;-)

Nu har jag gjort massor med färsbiffar, sallad, fetaröra och stekta kantareller till dem. Jag har redan ätit så jag vet att det var gott men vi får väl se vad det tycker när de kommer in.

De ska nog hålla på väldigt länge för jag hörde att tillrest manskap ska åka hem efter 22 så jag ska nog passa på att spela lite Dr Mario.

Checklista för utmaningen

 • Dieten - check, Helt rätt :-)
 • Fysisk träning - check, 25 minuter Pilates
 • Psykisk träning - check, sitta och spela i stället för att städa ;-) 
 • Mot målvikt - check, klart att jag är på väg :-)


Kram till alla som hellre spelar än städar ;-)

2 kommentarer:

 1. Jag spelar Bejeweled Blitz varje dag, och just nu ser jag hur dammråttorna kilar på golvet, så jag har gjort mig förtjänt av en kram.
  Efter min sjukskrivning för typ 4 år sen har jag andra prioriteringar i livet, hela och rena kläder är viktigt, men lite skit i hörnen stör mig inte.
  Kram /Mona

  SvaraRadera
 2. Men va skönt att de går bra :D Hejja hejja, klart man hellre spelar än städar^^

  SvaraRadera