Whole30

LilySlim Weight loss tickers

torsdag 5 maj 2011

Viktminskningsfasen dag 89

Ännu en kall dag. Det är visserligen klarblå himmel men det blåser kallt. Jag har inte kommit ut på någon promenad och som det känns just nu lär jag inte ens komma upp på crosstrainern. Vill bara vila. Jag har fått träningsvärk bak på benen. Provade nya träningsskor. Sådana som ska göra att man går naturligt. Hmm...undrar hur onaturligt jag har gått hittills? Man ska visst börja med 10 minuter i taget men det hade väl inte jag fattat utan jag gav mig ut på vanlig promenad och nu har jag ont...i knän, fötter och som sagt, bak på låren och i magen. Jag måste ha gått som en hösäck innan. Det bästa kanske är att vila i dag så att jag orkar mer i morgon.

Annars har dagen varit väldigt bra. Jag har fuskat! Nej, inte med maten men jag gick till frisören idag. Skulle ju inte gå dit förrän jag nått delmålet 80 kg men håret krävde en åtgärd nu. Satte i lite färg så att det gråa inte lyser så tydligt och klippte av mitt ganska långa hår till en kortare page. Sa till frisören (som klippt mig i 20 år) att jag ville se prydlig ut och hon lyckades. Makens första kommentar när han kom hem var att jag såg väldigt prydlig ut :-)

Maten har jag alltså inte fuskat med alls idag. Frukost blev som vanligt ägg och galett. Till lunch åt jag rostbiff och keso och till middag blev det grytbitar och tzatziki. Dessutom ganska mycket te och hyfsat många glas vatten. Jag känner mig ganska nöjd med dagen.

Att jag sedan lyckades lura maken och yngste sonen att se första avsnittet av "Breaking Bad" var bara dagens bonus :-)

Jag skickar massor med lyckatillkramar till alla som ska väga sig imorgon. Tycker att ni behöver dem bäst. Om någon annan känner sig i behov av en så finns det alltid några extra här. Jag backar aldrig på en kram ;-)

4 kommentarer:

 1. Fniss, jag läste fel, trodde du lurat maken att se Baking Bread.
  Verkade vara en dålig titel för oss brödratare.
  Du får väl gå til frissan igen när du når 80kg och fira med lite slingor kanske?

  SvaraRadera
 2. Ja, något baking bread vill jag inte se!
  Jag får väl försöka hitta på någon bra orsak :-)

  SvaraRadera
 3. Vad är det för spännande skor du skaffat? Och vad tyckte de andra om BreakingBad?

  Kul att din make sa rätt ord om din frisyr :) Vad skönt att förnya sig lite! Jag håller med Amonazon om att du får gå fira med slingor när du passerat 80 :) Nästan där nu, jue!! *studsar*

  Själv ska jag nog fira genom att färga håret när jag kommit till 70. Det verkar som om barnen har gjort mig vithårig! De nya hårstråna som växer ut nu är nämligen inte alls min vanliga mörkbruna färg, hihi.

  SvaraRadera
 4. Mina barn har också gett mig lite vita (gråa) strån ;-)Färga håret är ett skönt delmål...man känner sig liksom lite ny.

  Den delen av familjen som bor hemma tyckte att den nya serien var klart sevärd. Vi får väl se vad de tycker om ett tag.

  Skorna är någon ny träningssko som (lik mbt)ska ge en känsla av att man går barfota. Den är alltså obalanserad på något skumt sätt. Man märker inget i börja men efter en dag eller så...ajjj.

  SvaraRadera